En badmintonketcher er vigtig for alle badmintonudøvere og vil typisk være udformet af graphit der er en form for kulfiber hybrid. Graphit er ualmindelig kraftigt og stadigvæk bøjeligt, så det derved bliver opnåligt at udforme badmintonketcher der kan agere som katapulter og trampoliner og derved tilsætte bolden væsentlig øget hastighed end badminton-spillerens underarm kan mønstre. I grove træk findes der 3 unikke modeller badminton-ketcher. Hovedtung vægtbalance, hovedlet og neutral vægtbalance. De ketcherne som er hovedtunge badmintonketcher overføre meget mere fart til badmintonbolden, men er derfor langt fra hurtige i det flade og forsvars spillet. De ketcherne som er hoved-lette badmintonketsjer vil altid være mere temposættende i det hurtige og forsvars spillet, men ikke så meget power i fjer-bolden når der spilles angrebsspil. Slutteligt indeholder den neutral vægtfordelte badmintonketsjer en smule a de 2 fordele. Du kan læse mere om de forskellige former for badmintonketcher på: http://markedsindex.dk/blog/B437/Alt-om-badminton-og-nyheder-om-udstyr.aspx

Badmintonsko er uden tvivl det højest nødvendige til alle up to date badmintonspillere. Forudsat badmintonsko desvære ikke støtter og stabilisere, samt virke absorberende, kan badmintonudøveren ikke bevæge hastigt samt stabilt rundt på badmintonbanen og derfor ikke har nok overskud og tid til at udføre det ønskede vindene skud. De inovationer der viser badminton skoen speciel holdt op imod fodtøj til andre sportsatleter er fra start af den let flexible spids, når badmintonsporten udøves som tempobestemte retningsskift tilbag og frem vil det næsten altid være vigtigt at have den højest mulige kontakt til underlaget netop på det grundlag bør badminton-sko være let bløde i spidsen. Stødabsorbering er altid meget vigtig, Yonex bruger bla Power Cushion, fordi nutidens badminton-spillere svæver meget for at bringe sig hurtigt hen til fjerbolde. Ikke at forglemme stabilitet og støtte, på grund af de mange opbremsninger derfor er det ekstremt vigtigt med stabilitet og støtte til benet så man kan undgå vrid og tab af kraft samtidig med der ændres bevægelse. Er man uden de gode badminton sko vil der ikke være nogen badmintonspillere der ender på toppen af badmintonsporten.