Står du og skal have en ny tv pakke ell er en ny udbyder er det måske værd at tage et kig på Waoo Tv. Det kan måske lyde meget nyt og ukendt for dig, og det er ikke så underligt. Waoo tv er forholdsvist nyt, men ejer dog 14 af landets største lokale energiselskaber. Der igennem har de lært en masse om, hvad vi dansker vil have. Og hvad vil vi have – vi vil have det hurtigt og nemt. Alt dette er hvad Waoo tv bygger på.

Inden vi kommer for godt i gang, er der dog en mindre hage. For at kunne få waoo tv skal man have fiber net. Har man ikke det er dette heller ikke noget problem, da der er mulighed for at få det hele i en samlet pakke. Det er dog desværre ikke alle der har mulighed for at få fibernet. Om du kan få det, kan du nemt tjekke på nettet.

Er du en af de mange der heldigvis godt kan få fibernet og har det måske allerede i forvejen er det godt nyt. Waoo tv har fem forskellige tv pakker med mere. Hos Waoo får man nemlig ikke blot tv på sit fjernsyn. Du kan se det både på computer, tablet og fjernsyn. Det afhænger dog af hvilken pakke du har.

Med den lille Waoo tv pakke får man de helt basale kanaler såsom DR 1, DR2 og TV2 og 17 andre kanaler! Her er altså god mulighed for at få kniv skarp tv til en meget lav pris! Vil man dog have lidt flere kanaler kan man se på en af de andre Waoo tv pakker. Den store waoo tv pakke indeholder over 40 kanaler, som ikke bare kan ses på tv’et men også på sin compuer og tablet. Dette skaber altså en kæmpe frihed for jer der hjemme, og så skal der ikke skændes om hvem der har fjernbetjeningen!

Waoo tv er super smart på den måde at det hele tiden tilpasser sig det modem det kører på. Ser man for eksempel tv på computeren og det går meget langsomt, skal dette ikke stoppe en fra at se tv. Waoo laver blot kvaliteten en anelse dårligere, så du slipper for at vente en masse tid. Når den så har en bedre forbindelse forbedres kvaliteten også. Det er en nem og behagelig måde at se tv uden at vente!

Waoo tilbud er ofte rigtig godt at holde øje med. Her er tit mange penge at spare, og god mulighed for at få en løsning der passer perfekt til jer.

Kunne waoo tv være noget for dig og din familie, kan I med fordel klikke jer ind på waoo’s hjemmeside og læse meget mere!