Mobilt bredbånd og fiber internet er nok fremtiden for den danske befolkning, det er der vidst slet ingen som vil være tvivl om. Mobilt internet giver dig muligheder som ikke set førhen. Mobilt bredbånd kan medbringes på farten, og nu hvor hastighederne stiger kunne nogle lige nu gå hen og argumentere for at det kan anvendes som et direkte alternativ til ADSL.

Fiber net tilbyder danskere en fast internet forbindelse med rigtig høje og meget stabile upload og download hastigheder. Med fiber internet anvendes der optiske fibre til at sende samt modtage data med omkring lysets hastighed.

Som det ser ud nu forekommer der kæmpe forskel på hvordan vi anvender mobilt bredbånd. Nogle folk anvender det kun til deres bærbare pc når de er af sted på farten, mens andre bruger det til deres , og nogle danskere bruger det faktisk som deres foretrukne bredbåndsforbindelse.

Mobilt bredbånd bliver med tiden mere og mere til at regne med, i og med at der bliver opsat mange 3G og 4G mobilmaster i Danmark. 4G er på vej frem, hvilket Telia, 3 og TDC fokuserer kraftigt på. Det vil sige du lige nu kan bruge download hastigheder tæt på 100 Mbit/s via mobilt internet.
Du skal dog være opmærksom på at hastigheden ned på det mobile bredbånd typisk ikke er bestemt høj.

Internet-kortFibernet – fremtiden venter lige om hjørnet og det er hurtigt og stabilt

Søger du en lynhurtig internetforbindelse med skyhøje download samt op hastigheder, ja så er der i dag ikke en teknologi der kan måle sig med fiber internet.
Den meget høje hastighed på fiber internet kan lade sig gøre grundet de optiske fibre, der bliver anvendt til at sende/modtage data med lysende hurtig hastighed.
Om du vil spille på din PC, hente streame film, eller bare tilgå internettet, kan det alt være muligt samtidigt uden folk vil lade det bemærke med fiber internet. Det vil sige at hvis du har en relativ stor familie, er der så rum til at i allesammen kan bruge internet forbindelse på samme tid uden nogen vil bemærke det.

Stadig i dag er det dog ikke alle danskere som har den mulighed at få fiber internet, fordi det afhænger af om der er gravet fibernet kabler ned til formålet i dit eget område. Du kan se priser på fiberinternet på internettjek.dk. Er der gravet kabler ned, vil fiber internet med sikkerhed ikke være en ting som du vil blive meget glad for.

ADSL bredbånd – skal jeg vælge det og hvorfor?

ADSL er det langt de fleste danskere anvender i lejligheden lige nu. Dette er fordi at alle danskere har muligheden for at modtage det, i og med ADSL bruger det  eksisterende telefonnet til at sende/modtage data.

ADSL download samt upload hastigheder er set forbedret meget igennem årene. Vi startede med download hastigheder helt ned til kun 56 kb i sekundet. Som det ser ud i dag har en dansker som minimum en mulighed for at modtage en download hastighed på 10 Mbit/s igennem deres telefonnet (ADSL bredbånd). ADSL er på gund af dette ikke på vej ud lige nu, men af den grund at der bliver lagt fiber internet kabler ned flere og flere steder i DK og det giver mulighed for højere og mere stabile download hastigheder, vil det stille og roligt tage over efter ADSL.